Tlf. 72 48 88 89 (kl. 08-21) info@alkohol-raadgivningen.dk

Online behandling af alkoholmisbrug

Alkoholrådgivningen tilbyder online behandling til de borgere, der af forskellige årsager er forhindrede i at møde op fysisk, enten i Høje-Taastrup eller på Østerbro.

Behovet for online behandling kan eksempelvis opstå hos borgere, der lider af psykiske sygdomme, hvilket vanskeliggør det at møde fast i sociale sammenhænge. Årsagen kan også være geografiske udfordringer, eller at dagligdagen af andre grunde i første omgang er for overvældende for den enkelte borger, til at have overskud til fysisk fremmøde.

Online behandlingen vil typisk foregå via videosamtaler, individuelt med en fast behandler. Online behandling tager udgangspunkt i den samme tilgang til behandlingen som den øvrige alkoholbehandling og vil således bestå af psykoeducation, opgaver, fremlæggelser, samt terapeutiske interventioner. Dette er naturligvis tilpasset den enkeltes behov og/eller ønske fra visiterende myndighed, hvis borgeren er henvist fra en kommune.

Alle samtaler og kommunikation online vil naturligvis foregå efter alle foreskrevne regler med GDPR.

Har du brug for hjælp? Klik her og udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt >

Du kan også ringe til os eller sende en e-mail. Alle alkoholrådgivningens kontaktinformationer kan findes ved at klikke her!

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at komme i gang med et forløb?