Tlf. 72 48 88 89 (kl. 08-21) info@alkohol-raadgivningen.dk

Dagbehandling af alkoholmisbrug (§141)

Den højintensive behandling med fleksible muligheder.

Alkohol dagbehandling ​

Dagbehandling er for borgere, der ønsker et mere intensivt behandlingsforløb.
I dagbehandlingen udfærdiger vi hele planer, der indeholder en detaljeret individuel målsætning for, hvad borgeren ønsker at få ud af sin behandling. Behandlingen er bygget op i moduler og er designet til, at borgeren opnår den nødvendige personlige udvikling. Modulopbygningen giver borgeren (evt. betalende myndighed) mulighed for individuelt, at tilpasse strukturen i selve behandlingsforløbet, så størst personligt udbytte opnås. Denne struktur kan variere i antallet af dage i behandling, inklusive lørdag, så dette eventuelt kan kombineres med job eller andet.

Metode

Behandlingen starter med, at borgeren i fællesskab med en medarbejder, udarbejder en behandlingsplan. Her vurderer man blandt andet stadiet af alkoholafhængighed, samt grad af andre psykosociale udfordringer. Denne screening danner rammen for udarbejdelsen af den personlige behandlingsplan.

Behandlingsindhold

Tilbagefaldsforebyggende terapi
Psykoeducation
Foredrag
Gruppeterapi
Individuel terapi
Følelseshåndtering
Netværk
Evt. Erhvervsrettet indsats

Læge/psykiater (Efter behov)
Evt. undervisning i udfordringer med psykisk sårbarhed

Socialrådgiver (Efter behov)
Evt. indstilling til manglende bolig, belastet økonomi, udeståender med offentlig myndighed, politi, retsvæsen med mere.

Varighed og sammensætning af ramme og struktur rundt om behandlingen aftales på forhånd og kan løbende justeres efter behov, hvis dette ønskes.

Har du brug for hjælp? Klik her og udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt >

Du kan også ringe til os eller sende en e-mail. Alle alkoholrådgivningens kontaktinformationer kan findes ved at klikke her!

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at komme i gang med et forløb?